Friday, 20 January 2017

Heidi Ekholm-Talas vastaa kritiikkiin rikosilmoituksella

Olin saanut tänään Facebookiin yllättäen Heidi Ekholm-Talakselta kaveripyynnön alla olevan viestin kera. Viestin mukaan hän on tehnyt tai tekemässä poliisille ilmoituksen tästä blogikirjoituksestani.
Asiasta olisi toki voinut keskustella myös blogissani. Minulla on tapana julkaista myös kritiikkiä sisältävät kommentit ja keskustelen asioista mielelläni. Virheelliset tiedot pyrin luonnollisesti korjaamaan.

Olen nyt lukenut pari kertaa blogikirjoitukseni läpi, enkä vieläkään oikein ymmärrä, että mistä syystä tästä on oikein poliisille ilmoitus tehty (tai ollaan tekemässä). Kritiikkini kohdistuu Zinzinoon yrityksenä sekä sen edustajiin. Toisin kuin Heidi Ekholm-Talas viestissään väittää, en ole missään vaiheessa kutsunut häntä kusettajaksi. Myöskään hänen henkilökohtaisia tulojaan en ole tekstissä käsitellyt. Ilmeisesti hän on kuitenkin huolissaan nimenomaan siitä, että blogitekstini saattaisi antaa väärän kuvan hänen tuloistaan.

Joten olipa se nyt myöhäistä tai ei, mainittakoon tässä nyt korostetusti: Heidi Ekholm-Talas tienaa Zinzinosta ilmeisen hyvin. Hän voi myös todistaa Zinzinosta saamansa tulot koska tahansa tiliotteilla ja tilinpäätöstiedoin.

Voin toki myös tässä julkisesti olla samoilla linjoilla tuon toisen väittämän kanssa, vaikka se tuskin missään määrin poliisia kiinnostaa. Täten myönnän Heidi Ekholm-Talasia lainaten, että "kaikki Zinzinossa hyvin tienaavat tekevät kansainvälistä liiketoimintaa". Eli kansainvälinen liiketoiminta on mitä ilmeisimmin tämän niin sanotun hyvin tienaamisen edellytys.

PS. Facebook-kaveriksi en hyväksy minusta aiheettomia rikosilmoituksia tekeviä, joten kaveripyyntö menee nyt roskakoriin.

11 comments:

 1. Tämä on poliisille helppo setti:
  1) lue rikosilmoitus
  2) lue blogikirjoitus
  3) kirjaa ylös perusteeton rikosilmoitus
  4) kahvia ja pullaa

  Tällaisissa tilanteissa syytetyn osassa on ihan mukavaa turista poliisin kanssa. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näinhän sen tulisi poliisin käsikirjan mukaan mennä.

   Delete
 2. Tiettävästi Suomessa on noin 1000 aktiivista Zinzino-partneria. Zinzinon 2015 vuoden tilinpäätöstä apuna käyttäen voidaan laskea helposti keskimääräinen provisio yhtä partneria kohti (nykyisellä SEK-euron kurssimuunnoksella laskettuna). Laskukone on armoton ja kertoo, että yksi partneri on saanut keskimäärin 3198 euroa provisiota vuodessa. Sen kun jakaa 12:lle, niin kuukautta kohti yksi partneri on saanut provisiota 266 euroa. Sitten kun vielä huomioidaan, että tässä oli noteerattu vain ne niin sanotut aktiiviset partnerit, niin todellinen vuosiansio jää paljon pienemmäksi. Tuosta saadusta provisiosta kun vähentää vielä kulut sekä huomioi kaiken ajan zinzino-touhuun menneen ajan, niin paljoa ei käteen jää jos mitään.

  ReplyDelete
 3. Tuohon ylläolevaan jos löytyy korjattavaa niin korjatkaa ihmeessä.. Mitä ovat väitteet tuhansien kuukausi tuloista?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ainoa vastaus mitä olen Zinzino-edustajilta tähän saanut on rikosilmoitus ja väite, että kaikki hyvin menestyvät tekevät kansainvälistä liiketoimintaa. Jos haluaa siis menestyä, Suomi ei ole nähtävästi paras paikka tehdä Zinzinoa.

   Delete
 4. Jos rikosilmoitus etenee tulee näille blogikirjoitukseillesi lisää näkyvyyttä somessa - se on väistämätöntä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Poliisi kävi melkoisen pian rikosilmoituksen jättämisen jälkeen lukemassa blogitekstin. Ei ole poliisista kuulunut mitään. Enkä kyllä odottanutkaan kuulevani, koska rikosilmoitus oli täysin aiheeton.

   Delete
 5. Jäikö tämä asia tähän?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jäi. Minuun ei poliisista otettu koskaan edes yhteyttä asiaan liittyen.

   Delete
 6. Melko tyypillistä Zinzino-toimintaa siis. Kritiikkiä annetaan vaan ei oteta vastaan. Kritisoijat leimataan usein epäonnistujiksi ja kateellisiksi oravanpyörässä juoksijoiksi.

  Tuo uhkailu ei ole ainoa laatuaan. Muron keskustelussa on uhkailtu niin ikään lain kouran ottavan kusettajiksi leimaavat pihteihinsä. Vissiin ollut hiljaista näidenkin uhkailujen toimeenpano.

  Olisi mukava lukea uutta tietoa Zinzino-viritelmistä jos sinulla sellaista on.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Uutta tietoa Zinzinosta ei juuri ole, kun toiminta on vetäytynyt maan alle eikä julkisuudessa näy oikein mitään merkkejä elämästä. Uusi postaus on Zinzinosta suunnitelmissa, mutta oravanpyörääkin täytyy polkea ja on muutakin elämää, niin ei ole vielä ennättänyt kauheasti paneutua asiaan.

   Onneksi Suomessa laki on mitä on, eikä perättömillä kunnianloukkaussyytöksillä pääse noin vain aiheuttamaan harmia. Yhden tai kaksi suomalaista lakitoimistoa olen bongannut blogin lukijoiden joukosta. Tiedä sitten olivatko itseään huvittaakseen lukemassa vai hakemassa tietoa jonkin asiakkaan toimeksiantoon liittyen. Jos oli kyse toimeksiannosta, niin ovat ilmeisesti neuvoneet asiakastaan, että kannattaa jättää asia sikseen.

   Delete

The comments section is moderated because of spam.